Pich trénuje v Kaiserslauterne, nie Vroclave

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 13:36 • 2 min
Pich trénuje v Kaiserslauterne, nie Vroclave

VROCLAV - Slovenský futbalista Róbert Pich (27) trénuje pred novou sezónou v tíme II. bundesligy 1. FC Kaiserslautern, a nie v poľskom Slasku Vroclav.

slovakia

left justify in out

Pich je hráčom Kaiserslauternu do konca sezóny 2017/2018, ale vlani bol na hosťovaní vo Vroclave, ktorému pomohol v jarnej časti súťažného ročníka 2015/2016 ku konečnému 10. miestu v poľskej Ekstraklase. Neskôr sa vyskytli informácie, že Slask si nemôže dovoliť vykúpiť ho spod zmluvy, ale zároveň že v Kaiserslauterne s ním ďalej nerátajú. Portál gazetawroclawska však čerstvo priniesol správu, že Pich trénuje v desiatom tíme uplynulého ročníka II. bundesligy Kaiserslauterne, s ktorým by mal pravdepodobne absolvovať aj predsezónny hráčsky kemp.

 

"Nový tréner 1. FCK Tayfun Korkut chcel mať na prvom tréningu k dispozícii všetkých zazmluvnených hráčov. Všetci by mali mať rovnakú príležitosť presadiť sa vrátane Picha. Znamená to, že sa tým znížila šanca, aby si Vroclav Picha vypožičal na ďalšiu sezónu," uvádza portál Gazeta Wroclawska. Poľský zdroj dodáva, že po predsezónnom kempe sa rozhodne o ďalšom osude krídelníka, ktorý si predtým obliekal dresy Žiliny, Banskej Bystrice či Podbrezovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona