Pich s desiatkou na chrbte strelil v Poľsku premiérový gól

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 10:51 • 2 min
Pich s desiatkou na chrbte strelil v Poľsku premiérový gól

VROCLAV - Hviezdou nedeľňajšieho stretnutia 1. kola najvyššej poľskej futbalovej súťaže medzi Slaskom Vroclav a Ruchom Chorzów (2:0) bol slovenský krídelník Róbert Pich.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák zo Svidníka najprv v 7. min asistoval pri góle Sebastiana Milu a v 79. min spečatil triumf domácich. Pich, ktorý do Poľska zamieril v zime z MŠK Žilina, zaznamenal svoj premiérový súťažný gól v drese Slasku. V predchádzajúcich 13 zápasoch Ekstraklasy ešte v minulej sezóne vyšiel strelecky naprázdno.

 

"Vyznávam princípy Arséna Wengera. Každému hráčovi dám aspoň pol roka na aklimatizáciu v novom pôsobisku. Róbert má túto etapu za sebou a verím, že táto sezóna bude jeho. To, čo dnes ukázal, bolo predzvesťou toho, čo skutočne vie. Nie je náhoda, že dnes strelil takýto gól," vyhlásil pre fakt.pl kormidelník Tadeusz 

 

"Tréner nám často hovorí, aby sme sa nebáli veľa strieľať. Niektoré z týchto príležitostí môžeme využiť, pretože brankárom sa lopta nie vždy ľahko chytá. Pevne verím, že gól strelím aj v ďalšom zápase a mužstvo vďaka nemu získa tri body," vyhlásil Pich, ktorý v nedeľu hral v drese s číslom 10. "V predchádzajúcich sezónach som hral s číslami 27, 17 a 7. Pred týmto ročníkom som si vybral desiatku, pretože to číslo sa mi páči. Verím, že mi bude nosiť šťastie," uzavrel v tejto sezóne jediný Slovák v kádri Slasku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona