Pich na jar v Kaiserslauterne, tréner s ním počíta

NETKY.SK • 5 Február 2016, 09:18 • 2 min
Pich na jar v Kaiserslauterne, tréner s ním počíta

KAISERSLAUTERN - Slovenský futbalista Róbert Pich bude v jarnej časti tejto sezóny naďalej pôsobiť v nemeckom druholigovom klube 1. FC Kaiserslautern. Hráčov niekdajší zamestnávateľ Slask Vroclav, odkiaľ v auguste minulého roka prestúpil do krajiny úradujúcich majstrov sveta, si pred časom robil zálusk za Pichovo hosťovanie. Všetko však nasvedčuje tomu, že k tomu napokon nedôjde.

slovakia

left justify in out

Keďže hráč nemôže počas sezóny nastúpiť v troch kluboch a Pich sa zrejme napokon nevráti na krátkodobé hosťovanie do mužstva Slasku, jedinou možnosťou na jar preňho zostáva pôsobenie v Kaiserslauterne.

 

Dvadsaťsedemročný rodák zo Svidníka nedostával na jeseň dostatok príležitostí. Slovenský futbalista odohral za Kaiserslautern v II. bundeslige iba štyri zápasy. "Samozrejme, chcel by som hrávať. Čakám, čo na to povie tréner. Ak sa vyjadrí, že chce, aby som zostal, tak nebudem nikam odchádzať," vyhlásil Pich v nedávnom rozhovore pre agentúru SITA.

 

Ako poznamenal Przeglad Sportowy, Pich absolvoval s "čertmi z Betzenbergu" kompletnú zimnú prípravu a tréner Konrad Fünfstück priznal, že s hráčom počíta. "Pich zažil s naším tímom prvú poriadnu prípravu a stal sa pevnejšou súčasťou mužstva. Máme k sebe čoraz bližšie," vyhlásil Fünfstück podľa portálu allgemeine-zeitung.de.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona