Pich dal v Poľsku štyri góly v troch zápasoch

NETKY.SK • 4 August 2014, 11:32 • 2 min
Pich dal v Poľsku štyri góly v troch zápasoch

VROCLAV - Slovenský futbalista Róbert Pich dvoma gólmi rozhodol o víťazstve Slasku Vroclav nad Zawiszou Bydgoszcz v nedeľňajšom súboji 3. kola poľskej Ekstraklasy. Pich v 7. a 28. min dostal domácich do dvojgólového vedenia. Vroclav zvíťazil na domácom trávniku 2:1 a v tabuľke sa so 6 bodmi dostal na 5. miesto.

slovakia

left justify in out

Slovenského hráča s číslom 10 pri odchode z ihriska v 90. min sprevádzal potlesk divákov v stoji.  "Som veľmi rád, že som strelil dva góly. Podieľalo sa na nich celé mužstvo. Hru sme mali pod kontrolou. Škoda, že sme nepridali ešte ďalšie góly. Máme tri body a ideme ďalej," povedal Pich pre klubovú televíziu. 

 

Picha v tejto sezóne neopúšťa strelecký apetít. Dvadsaťšesťročný rodák zo Svidníka skóroval zatiaľ v každom ligovom zápase a po troch kolách má na konte už štyri góly. V 1. kole bol úspešný doma proti Ruchu Chorzów (2:0) a v druhom kole na trávniku Pogoňa Štetín (prehra 1:4). Pich zamieril do Poľska v zimnej prestávke predchádzajúcej sezóny z MŠK Žilina. V 13 zápasoch Ekstraklasy ešte v ostatnej sezóne vyšiel strelecky naprázdno. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona