Piaty film zo série Transformers ponesie názov The Last Knight

NETKY.SK • 17 Máj 2016, 12:29 • 2 min
Piaty film zo série Transformers ponesie názov The Last Knight

BRATISLAVA - Štúdio Paramount Pictures, ktoré stojí za sériou populárnych filmov Transformers, zverejnilo prvý teaser ďalšieho pripravovaného pokračovania.

slovakia

left justify in out

Krátke video zdieľal oficiálny profil série na Instagrame. Teaser prezrádza, že snímka ponesie názov The Last Knight. S jej produkciou sa začne v júni 2016. Video na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zdieľali aj režisér Michael Bay či herec Mark Wahlberg, ktorý hral vo štvrtom filme s názvom Transformers: Zánik (2014). Štrnásťročná Isabela Moner stvárni postavu Izabelly, hlavnej ženskej postavy. V piatom filme známej série si zahrá aj americký komik Jerrod Carmichael.

 

 

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

Video uverejnené používateľom Transformers (@transformersmovie),

 

 

Paramount Pictures vo februári oznámilo, že pripravuje ďalšie tri pokračovania série Transformers. Spomínaný titul The Last Knight sa dostane do amerických kín 23. júna 2017. Nasledovať ho budú ďalšie dve snímky v rokoch 2018 a 2019.


Zatiaľ posledný film o mimozemských robotoch, ktorí sa dokážu zmeniť na pozemské autá, s názvom Transformers: Zánik (2014), si na konto pripísal celosvetovo viac ako miliardu amerických dolárov. Hlavným hrdinom snímky je automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg). Ten žije sám s dospievajúcou dcérou (Nicolou Peltz) na farme. Snaží sa opravovať vraky a následne ich predávať. Jeho život sa však zmení, keď odhalí, že jeden z vrakov je v skutočnosti Transformer. Film režíroval Michael Bay, ktorý nakrútil aj predchádzajúce tri projekty - Transformers (2007), Transformers: Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies