Piatok 13. ako z povery: V Prešove olúpili mladého muža, do očí mu naliali toluén

NETKY.SK • 16 Október 2017, 18:06 • 2 min
Piatok 13. ako z povery: V Prešove olúpili mladého muža, do očí mu naliali toluén

PREŠOV – Prešovský vyšetrovateľ obvinil 23-ročného muža z Hermanoviec a 19-ročnú ženu zo zločinu lúpeže. Prípad sa mal stať v piatok 13. októbra v noci v Prešove.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, dvojica oslovila krátko po polnoci 21-ročného mladíka z Bajeroviec, ktorý kráčal po chodníku v blízkosti železničného priecestia na Požiarnickej ulici v Prešove. Obvinený mladý muž chcel od Bajerovčana peniaze. Keď mu povedal, že žiadne nemá, snažil sa mu vytiahnuť z vrecka peňaženku. Pokus o útek sa mu nepodaril. Obvinení ho fyzicky napadli. Podľa polície, žena mu ešte naliala do očí toluén. Následne mu z vrecka nohavíc ukradli mobilný telefón a ušli.

 

Krádežou vznikla prepadnutému mužovi škoda zhruba vo výške 270 eur. Utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú lekárske ošetrenie s doposiaľ presne neurčenou dobou liečenia.

 

Do dvoch hodín policajti oboch obvinených zadržali a predviedli na policajné oddelenie. Po vznesení obvinenia boli obaja umiestnení do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na ich vzatie do väzby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies