Piatkový výherca sa o 90 miliónov eur ešte neprihlásil

NETKY.SK • 15 Október 2016, 19:02 • 2 min
Piatkový výherca sa o 90 miliónov eur ešte neprihlásil

STUTTGART - Iba v piatok podal stále neznámy tipujúci v nemeckej spolkovej krajine Bádensko-Württembersko tiket, ktorým získal hlavnú výhru v hodnote 90 miliónov eur v lotérii Eurojackpot.

slovakia

left justify in out

Stačilo na to uhádnuť vyžrebované čísla 7, 10, 25, 39 a 42, ako aj dve dodatkové čísla 3 a 6, a to všetko na tikete za vsadených 20 eur. Tipujúci na to nevyužil automatiku, ale kombináciu čísiel si zvolil sám.

 

Tamojšia pobočka lotérijnej spoločnosti dnes prostredníctvom nemeckých médií informovala, že výherca sa zatiaľ neprihlásil. Hovorca spoločnosti nevylúčil, že výherca možno ešte ani nevie, že je už milionárom.

 

Ďalší ôsmi tipujúci - piati z Nemecka, dvaja z Fínska a jeden z Holandska - získali v dôsledku jedného chybného dodatkového čísla "iba" vedľajšiu výhru vo výške 2,8 milióna eur.

 

Takisto 90 miliónov eur vyplatili v roku 2015 tipujúcemu z Česka, pričom išlo vtedy o rekord pre všetkých 17 krajín, kde je možné sa do tejto lotérie zapojiť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona