Piatkové tréningy v MotoGP ovládol Márquez

NETKY.SK • 17 August 2013, 10:23 • 2 min
Piatkové tréningy v MotoGP ovládol Márquez

INDIANAPOLIS - Líder celkového poradia v seriáli majstrovstiev sveta cestných motocyklov v triede MotoGP Marc Márquez zvíťazil v oboch piatkových tréningoch pred nedeľňajšou Veľkou cenou Indianapolisu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný Španiel si môže pripísať tretie víťazstvo po sebe, keď predtým dominoval na VC USA i v Nemecku. Druhú pozíciu v druhom tréningu obsadil Márquezov krajan Dani Pedrosa a tretí skončil Nemec Stefan Bradl, všetci traja jazdia na Honde Repsol.

"Všetko vyšlo podľa plánov. Od úvodu som sa cítil pohodlne. V prvých kolách som sa snažil zostať pokojný, pretože táto časť tréningu býva rozhodujúca. Napokon to všetko skončilo tak, ako som si predstavoval, som spokojný," vyhlásil Márquez. Nováčik v najprestížnejšej triede môže dosiahnuť hetrik na americkej pôde. Okrem triumfu na okruhu Laguna Seca (VC USA) má na konte aj prvenstvo z aprílovej VC Americas. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies