Piano Media kúpilo Press+

NETKY.SK • 9 September 2014, 09:25 • 2 min
Piano Media kúpilo Press+

BRATISLAVA - Najväčší prevádzkovateľ riešenia pre digitálne predplatné Press+ a európsky líder v oblasti plateného obsahu Piano Media sa spájajú.

slovakia

left justify in out

Skupina investorov na čele s 3TS Capital Partners odkúpila službu Press+ od americkej spoločnosti R.R. Donnelley & Sons Co. Okrem toho sa na obchode spolupodieľali aj investori Piano Media ako aws Gründerfonds, Neulogy Ventures a North Base Media. Podmienky transakcie nezverejnili.

 

"Platený obsah má extrémny rastový potenciál po celom svete. Zaznamenali sme možnosť odkúpiť spoločnosť Press+ cez Piano Media, ktorá je súčasťou nášho portfólia a spojiť tak dvoch najväčších hráčov v tomto segmente. Vďaka tomu nová organizácia bude mať bezkonkurenčné zdroje, technológiu, dáta a expertné znalosti – klienti tak budú mať k dispozícii ešte kvalitnejšiu podporu pri budovaní nových zdrojov príjmov," povedal Pekka Mäki, správca investorskej spoločnosti 3TS.

 

Do vedenia novej spoločnosti nastupuje Kelly Leach z vydavateľstva Dow Jones. "V Dow Jones som pochopila obrovský potenciál pre vydavateľov, ktorý spočíva v spoplatnení ich digitálneho obsahu," povedala.

 

Spoločnosť Press+ bola založená v roku 2009 Stevenom Brillom a Stevenom Crovitzom. Piano Media vstúpila na trh plateného obsahu v roku 2011 so svojím modelom národného predplatného, ktorý spustila v troch krajinách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona