Philadelpia sa dohodla so Girouxom na zmluve na 8 rokov za 66,2 mil. USD

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 08:03 • 2 min
Philadelpia sa dohodla so Girouxom na zmluve na 8 rokov za 66,2 mil. USD

PHILADELPHIA - Vedenie klubu zámorskej NHL Philadelphia Flyers sa dohodlo na predĺžení kontraktu s kanadským hokejistom Claude Girouxom o osem rokov za 66,2 milióna dolárov. Informoval portál www.nhl.com.

slovakia

left justify in out

Podľa informácii Comcast Sportsnet sa priemerný ročný príjem pravého krídelníka bude pohybovať okolo 8,275.000 USD. Oficiálne podmienky zmluvy zatiaľ nie sú známe, nakoľko ešte nedošlo k podpísaniu kontraktu.

Dvadsaťpäťročný Giroux je ťahúňom ofenzívy letcov. V minulej sezóne odohral 48 zápasov, v ktorých dosiahol 48 bodov za 13 gólov a 35 asistencií. Vo Philadelphii absolvoval viac ako šesť sezón, celkovo v drese Flyers nastúpil na 333 duelov s bilanciou 291 bodov (91+200).

Vedenie Philadelphie v lete vykúpilo z kontraktov brankára Iľju Bryzgalova a pravého krídelníka Danny Briera, pričom, sa dohodla s ďalším útočníkom Vincentom Lecavalierom na päťročnej zmluve na 22,5 milióna dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies