Philadelphia deklasovala Islanders 7:0, Meszároš stále zranený

NETKY.SK • 19 Február 2013, 08:02 • 2 min
Philadelphia deklasovala Islanders 7:0, Meszároš stále zranený

Philadelphia deklasovala Islanders 7 0, Meszároš stále zranený - Hokej Brankár Peter Budaj priviedol v zámorskej NHL v noci na utorok Montreal k víťazstvu 3 0 nad Carolinou. Rodák z Banskej Bystrice kryl všetkých 19 streleckých pokusov súpera a vyhlásili

slovakia

left justify in out

img

Brankár Peter Budaj priviedol v zámorskej NHL v noci na utorok Montreal k víťazstvu 3:0 nad Carolinou. Rodák z Banskej Bystrice kryl všetkých 19 streleckých pokusov súpera a vyhlásili ho za prvú hviezdu stretnutia. 

Hokejisti Philadelphie Flyers, hrajúci ešte stále bez zraneného slovenského obrancu Andreja Meszároša, zvíťazili v pondelňajšom dueli zámorskej NHL na ľade New Yorku Islanders vysoko 7:0. V domácom drese obranca Ľubomír Višňovský strávil na ľade 22:27 minút a okrem jednej strely si na svoje konto zapísal až tri mínusové body a na trestnej lavici si odsedel dve minúty. 

V ďalšom večernom stretnutí vyhrala Ottawa Senators nad New Jersey Devils 2:1 po samostatných nájazdoch. Rozhodujúci nájazd premenil 22-ročný Švéd Jakob Silfverberg.

Zo siedmich zápasov až štyri tímy vyšli strelecky naprázdno.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies