Philadelphia a Boston do 2. kola, "jednotka" Chicago sa lúči

NETKY.SK • 11 Máj 2012, 07:23 • 2 min
 Philadelphia a Boston do 2. kola, "jednotka" Chicago sa lúči

Philadelphia a Boston do 2. kola, "jednotka" Chicago sa lúči

slovakia

left justify in out

img

Basketbalisti Philadelphie a Bostonu postúpili do 2. kola play off zámorskej NBA, keď v sériách Východnej konferencie vyhrali nad svojimi súpermi 4:2 na zápasy.
      Už v prvom kole vyraďovacej fázy sa skončila púť Chicaga, ktoré do nej vstupovalo z pozície najlepšieho tímu na východnom pobreží. Osud Bulls spečatili 76ers v noci na piatok triumfom 79:78, ktorý 2,2 s pred záverečným klaksónom zariadil premenenými trestnými hodmi Andre Iguodala. Philadelphia je len piatym tímom v histórii NBA, ktorému sa podarilo v 1. kole play off vyradiť najvyššie nasadený tím.
      Boston zdolal v šiestom súboji Atlantu 83:80 a už piatykrát v rade sa prebojoval do semifinále Východnej konferencie. Výraznou mierou sa pod triumf Celtics podpísal Kevin Garnett, autor 28 bodov a 14 doskokov. Naopak, šancu spečatiť postup nevyužilo LA Lakers, ktoré na palubovke Denveru podľahlo 96:113 a stav série je 3:3. V rozhodujúcom duli však bude mať kalifornský tím výhodu domáceho prostredia.

      play off NBA, 1. kolo:
      Východná konferencia:
      Philadelphia - Chicago 79:78
      /konečný stav série: 4:2/

      Boston - Atlanta 83:80
      /konečný stav série: 4:2/

      Západná konferencia:
      Denver - LA Lakers 113:96
      /stav série 3:3/

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona