Phil Collins a jeho bývalá manželka Orianne Cevey sú opäť spolu

NETKY.SK • 30 Január 2016, 18:49 • 2 min
Phil Collins a jeho bývalá manželka Orianne Cevey sú opäť spolu

BRATISLAVA - Anglický hudobník Phil Collins a jeho bývalá manželka, Švajčiarka Orianne Cevey, s ktorou sa rozviedol v roku 2008, sú opäť spolu. V rozhovore pre hudobný magazín Billboard to potvrdil samotný interpret.

slovakia

left justify in out

"Vrátil som sa späť k mojej tretej manželke - vlastne som o tom nehovoril," priznal 65-ročný rodák z anglického Middlesexu. Taktiež uviedol, že pred šiestimi mesiacmi kúpil dom v Malibu, kde býva jeho partnerka s ich spoločnými potomkami. Podľa jeho slov prepadol po rozvode s Cevey alkoholizmu, čo sa mu takmer stalo osudným. Bývalej manželke musel navyše vyplatiť 25 miliónov libier. Pár sa zoznámil v roku 1994 počas Collinsovho turné. Zosobášili sa v roku 1999.


Philip David Charles "Phil" Collins sa stal známym ako člen skupiny Genesis, v ktorej pôsobí s prestávkami od roku 1970. S kapelou vydal úspešné albumy ako napríklad Selling England By The Pound (1973), Duke (1980), Abacab (1981), Genesis (1983), Invisible Touch (1986) či We Can't Dance (1991). Od roku 1981 pôsobí aj ako sólový interpret a na konte má osem štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná s názvom Going Back vyšla v roku 2010. Medzi jeho najznámejšie hity patria skladby ako You Can't Hurry Love, Against All Odds (Take A Look At Me Now), Easy Lover (feat. Philip Bailey), One More Night, Two Hearts, Another Day In Paradise a I Wish It Would Rain Down. Na konte má napríklad sedem cien Grammy, Oscara či dva Zlaté glóbusy a v roku 2010 ho s ostatnými členmi Genesis uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Hudobník vydá 26. februára reedície albumov Hello, I Must Be Going! (1982) a Dance into the Light (1996). Obe novinky, na ktorých spolupracoval so spevákom aj Nick Davis, budú obsahovať pôvodné skladby, demá, koncertné záznamy piesní či B strany singlov. Reedície vyjdú na dvojCD, vinyle a v digitálnej forme.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona