Phelpsova priateľka priznáva: Narodila som sa ako muž!

NETKY.SK • 21 November 2014, 11:18 • 2 min
Phelpsova priateľka priznáva: Narodila som sa ako muž!

BALTIMORE - Taylor Lianne Chandlerová, ktorá sa označuje za priateľku amerického plavca Michaela Phelpsa, sa priznala, že sa narodila ako muž a volala sa David Roy Fitch.

slovakia

left justify in out

"Narodila som sa s mužskými genitáliami, ale nemala som semenníky. Mala som však maternicu a vaječníky. Už ako tínedžerka som podstúpila hormonálnu liečbu a operáciu. Nikdy som vlastne nebola mužom a nežila ako muž. Nikto nemôže povedať, že ma pozná ako muža. Možno niektorí povedia, že som sa ako dieťa správala zvláštne, ale všetko bolo pod tlakom okolia," priznala Lianne Chandlerová.

 

Zároveň uviedla, že rodinu opustila ako pätnásťročná, v osemnástich sa dostala za pokus o vydieranie do cely s troma mužmi, ktorí ju znásilnili. Chandlerová prezradila aj niektoré detaily z intímneho života s Phelpsom. Teraz sa obáva, že ho stratí.

 

Najúspešnejší olympionik histórie Phelps sa v súčasnosti podrobuje protialkoholickej liečbe, na ktorú nastúpil po automobilovej nehode pod vplyvom alkoholu. Dvadsaťdeväťročného plavca by mali do týždňa prepustiť do domáceho liečenia. Správu o svojej priateľke prijal s veľkými rozpakmi. "Bol zdesený. S nikým nechcel o tom hovoriť. Chce to dať zo seba tak rýchlo preč, ako to bude len možné," uviedol pre zámorské médiá zdroj z blízkeho Phelpsovho okolia. 

 

Informácie zverejnili weby Hollywood Life, Radar Online a Daily Mirror. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies