Phelps štvrtý na krauliarskej stovke v Gold Coast

NETKY.SK • 22 August 2014, 15:19 • 2 min
Phelps štvrtý na krauliarskej stovke v Gold Coast

GOLD COAST - Štvrté miesto na krauliarskej stovke, to je výsledok prvej medzinárodnej konfrontácie najúspešnejšieho olympionika všetkých čias Michaela Phelpsa od jeho návratu k súťažnému plávaniu.

slovakia

left justify in out

Disciplínu, ktorá ani pred ukončením kariéry nepatrila medzi Američanove domény, vyhral na panpacifickom šampionáte v austrálskom Gold Goast domáci Cameron McEvoy v osobnom rekorde 47,82 s. Phelpsovi namerali v odkrytom bazéne v daždivom počasí 48,51 s, v rozplavbe bol ešte o šesť stotín rýchlejší. Prekonal ho aj olympijský víťaz z Londýna Nathan Adrian a úradujúci majster sveta James Magnussen.

 

"Čo viac si môžem želať? Celý čas som sa cítil výborne. Bolo mi cťou plávať s takými veľkými mužmi. Úžasné, čo všetko dokázali. Som v dobrej spoločnosti," rozplýval sa 20-ročný víťaz. 

 

Phelps sa v piatok predsa len dočkal víťazstva ako člen americkej štafety na 4 x 200 m voľný spôsob. Prihlásený je ešte na 100 m motýlik, 200 m polohové preteky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies