Phelps nikdy nevidel Lochteho tancovať

NETKY.SK • 3 September 2016, 16:57 • 2 min
Phelps nikdy nevidel Lochteho tancovať

LOS ANGELES - Najdekorovanejší olympionik v histórii, americký plavec Michael Phelps, nikdy nevidel svojho krajana a kolegu z bazénov Ryana Lochteho tancovať.

slovakia

left justify in out

Povedal to v piatok v kalifornskom Inglewoode na stretnutí priaznivcov hry Call of Duty v reakcii na účinkovanie Lochteho v televíznej šou Tanec s hviezdami stanice ABC. Držiteľ už 23 zlatých medailí z OH Phelps sa pre vyťaženosť nechystá osobne podporiť Lochteho v hľadisku: "Mám veľmi nabitý program. Koncom roka sa budem ženiť a mám rôzne ďalšie povinnosti. Neviem, či budem v stave stihnúť aj toto." Lochte sa nedávno v Brazílii zviditeľnil vyfabulovanou historkou o lúpežnom prepadnutí, z ktorého sa napokon vykľul jeho vandalizmus na čerpacej stanici. Prišiel o viacero sponzorov, v Brazílii ho obvinili z falošného nahlásenia trestného činu a konzekvenciu mu hrozia aj od športových národných a globálnych autorít.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies