Phelan: Rooney hľadá výzvu

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 15:22 • 2 min
Phelan: Rooney hľadá výzvu

LONDÝN - Ak Wayne Rooney predsa len odíde z Manchestru United, bude to preto, lebo potrebuje vo futbale novú výzvu. Sondu do duše 27-ročného útočníka ponoril Mike Phelan, ktorý dlhé roky robil na Old Trafforde asistenta Alexovi Fergusonovi.

slovakia

left justify in out

Od pondelka v klube rozhoduje nový kouč David Moyes a jeho ľudia. Rooney už raz požiadal o uvoľnenie do iného tímu, v roku 2010 ho Ferguson presvedčil, aby zostal.

"Wayne hrá v najlepšom možnom klube. Z akého iného dôvodu by chcel na tom niečo zmeniť, ak nie preto, lebo cíti, že v Manchestri už nemá čo dosiahnuť," povedal Phelan, ale priznal, že nemá veštecké schopnosti: "Čo sa stane, to sa stane. Nemám krištáľovú guľu."

Rooney rozhodne netrpí nedostatkom záujemcov o jeho služby. Hovorí sa o FC Barcelona, Arsenale, Chelsea či Paríži Saint-Germain. Vo štvrtok by sa mal útočník hlásiť Moyesovi na začiatku prípravy pre novú sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona