Pharrell zverejnil pieseň I See a Victory z filmu Hidden Figures

NETKY.SK • 23 November 2016, 14:52 • 2 min
Pharrell zverejnil pieseň I See a Victory z filmu Hidden Figures

NEW YORK - Americký producent, spevák a rapper Pharrell Williams predstavil skladbu s názvom I See a Victory, ktorú nahral na soundtrack pripravovanej snímky Hidden Figures režiséra Theodora Melfiho.

slovakia

left justify in out

Na piesni spolupracoval s gospelovou speváčkou Kim Burrell, ktorá naspievala vokály, zatiaľ čo on nahral len hudbu. Štyridsaťtriročný interpret ku skladbe zverejnil prostredníctvom služby YouTube aj lyric video.

 


Pharrell má na starosti celý soundtrack spomínaného filmu, pričom celkovo naň prispel až ôsmimi piesňami. Z nich už predtým zverejnil skladby Surrender, Runnin' a Crave, pričom v prvej menovanej hosťuje speváčka Lalah Hathaway. Soundtrack vyjde 9. decembra, samotný film, na ktorom sa Pharrell podieľa tiež ako producent, sa dostane do amerických kín v limitovanej distribúcii 25. decembra.


Snímka Hidden Figures je adaptáciou rovnomennej knihy Hidden Figures od Margot Lee Shetterly a prerozpráva príbeh troch Afroameričaniek - Katherine Johnson, Dorothy Vaughan a Mary Jackson. Tie sa podieľali na realizácii prvého amerického pilotovaného orbitálneho letu, ktorý v rámci misie Mercury-Atlas 6 absolvoval v roku 1962 astronaut John Glenn. Hlavné postavy stvárnia Taraji P. Henson (Katherine Johnson), Octavia Spencer (Dorothy Vaughan) a Janelle Monáe (Mary Jackson). V snímke si zahrajú aj Kevin Costner, Kirsten Dunst, Glen Powell, Mahershala Ali či Jim Parsons. Autormi scenára sú spomínaný Theodore Melfi a Allison Schroeder.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies