Pharrell Williams by chcel spolupracovať s Adele

NETKY.SK • 12 Január 2015, 14:27 • 2 min
Pharrell Williams by chcel spolupracovať s Adele

USA - Americký producent, spevák a rapper Pharrell Williams by si rád vyskúšal spoluprácu s anglickou interpretkou Adele, ktorú považuje za jednu z najlepších súčasných speváčok.

slovakia

left justify in out

"Bolo by úžasné spolupracovať s takou talentovanou umelkyňou. Som z nej nadšený, odkedy som počul skladbu Rolling In The Deep. Ak by sa tento rok vyskytla príležitosť na spoluprácu, tak by som určite súhlasil," vyhlásil pre portál Contact Music 41-ročný hudobník. Pharrell si taktiež myslí, že Adele je jednou z mála súčasných interpretiek a interpretov, ktorí znesú porovnania s legendami. "Myslím, že v dnešnej dobe ľudia príliš neuvážene porovnávajú súčasných interpretov s legendami. V prípade Adele je to však úplne zaslúžené. Hlas, aký má ona, sa podobne, ako to bolo u Mariah Carey a Whitney Houston, objaví iba približne raz za dvadsať rokov," dodal.

 

Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D, s ktorou vydal zatiaľ štyri albumy. Ako sólový interpret má na konte štúdiovky In My Mind (2006) a G I R L (2014). Jeho piesne sa objavili v snímkach Rozhodne sa v nedeľu (1999), Bozk draka (2001), Zoolander (2001), Neserte nám pestúnku (2003), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), 50x a stále po prvý raz (2004), Hitch: Liek pre moderného muža (2005), 40 rokov panic (2005), Nabúchaná (2007), Ja, zloduch (2010) alebo Ja, zloduch 2 (2013). Z poslednej menovanej pochádza aj hit Happy, za ktorý získal nomináciu na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V októbri 2013 sa zosobášil s modelkou Helen Lasichanh, s ktorou má syna Rocketa. 

 

Dvadsaťšesťročná Adele, celým menom Adele Laurie Blue Adkins, sa na hudobnej scéne objavila v roku 2006. O dva roky neskôr vydala debutový štúdiový album 19 (2008), ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon. Druhá štúdiovka 21 (2011) urobila z Adele jednu z najväčších hviezd. Speváčka za ňu získala Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež Brit Award v kategórii Najlepší britský album. Na konte má dovedna už desať zlatých gramofónikov. Najnovší jej pribudol vlani vďaka singlu Skyfall z rovnomennej bondovky. Za túto skladbu získala v roku 2013 aj prvý Zlatý glóbus a tiež prvého Oscara. Zásluhou Skyfall ovládla aj kategóriu Singel roka na BRIT Awards 2013. V rokoch 2011 a 2012 ju americký týždenník Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudbe. Momentálne pracuje na tretej štúdiovke. S partnerom Simonom Koneckim vychováva dvojročného syna Angela. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies