PF: ITF potvrdila na pražskom finále aj Kvitovú a Šarapovovú

NETKY.SK • 3 November 2015, 15:14 • 2 min
PF: ITF potvrdila na pražskom finále aj Kvitovú a Šarapovovú

LONDÝN - Aj s predpokladanými jednotkami kádrov Petrou Kvitovou a Mariou Šarapovovou bude 14. - 15. novembra pražské finále svetovej skupiny Pohára federácie 2015 tenisových reprezentačných družstiev žien. Medzinárodná tenisová federácia (ITF) v utorok na webe MS tímov zverejnila oficiálne predbežné nominácie, sú v súlade s dávnejšie predznamenanými.

slovakia

left justify in out

V každej môžu nastať dve zmeny pred žrebom programu 13. novembra. Hrať sa bude na tvrdom povrchu Novacrylic Ultracushion v už vypredanej hale O2 Arena so zápasovou kapacitou 10 850 miest. Kapitán domácich Petr Pála dal okrem Kvitovej dôveru aj Lucii Šafářovej, Karolíne Plíškovej a Barbore Strýcovej. Šéfka realizačného štábu hostiek Anastasia Myskinová popri Šarapovovej nahlásila aj Jekaterinu Makarovovú, Anastasiu Pavľučenkovovú a Jelenu Vesninovú. Češky sa usilujú o štvrtý triumf za päť rokov, Rusky o svoj piaty celkovo a premiérový od sezóny 2008.

Oficiálne predbežné nominácie na pražské finále Pohára federácie 2015 tenisových reprezentačných družstiev žien (14. - 15. novembra na tvrdom povrchu Novacrylic Ultracushion v hale O2 Arena):
Česko: Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, kapitán: Petr Pála
Rusko: Maria Šarapovová, Jekaterina Makarovová, Anastasia Pavľučenkovová, Jelena Vesninová, kapitánka: Anastasia Myskinová

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies