Pezinčana prepadol v noci s nožom v ruke neznámy muž

NETKY.SK • 26 Október 2014, 14:33 • 2 min
Pezinčana prepadol v noci s nožom v ruke neznámy muž

BRATISLAVA - Tridsaťpäťročného Pezinčana prepadol dnes v noci okolo 1:30 na Námestí slobody v Bratislave mladý muž s nožom v ruke.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, muž žiadal peniaze a osobné veci. Pezinčanovi sa však podarilo útočníkovi vytrhnúť z rúk nôž, potom ho odsotil a ušiel. Utrpel pri tom reznú ranu na ruke.

 

"Páchateľ bol vo veku zhruba 20 až 25 rokov, vysoký približne 175 až 180 cm, mal upravenú briadku a pri koreni nosa mal jazvu. Oblečené na sebe mal rifle, červenú mikinu s kapucňou, čiernu bundu, čierne topánky športového typu, pri sebe mal športovú tašku," povedala Považanová.

 

V prípade, ak si občania všimli v tom čase na Námestí slobody akékoľvek podozrivé konanie, smer úniku páchateľa, prípadne spoznali totožnosť osoby, polícia ich žiada o informácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies