Peyre už nie je koučom wimbledonskej finalistky Lisickej

NETKY.SK • 20 September 2014, 07:56 • 2 min
Peyre už nie je koučom wimbledonskej finalistky Lisickej

BERLÍN - Francúz Guillaume Peyre už nie je trénerom nemeckej tenistky Sabine Lisickej. Po skúšobnej dobe, ktorá uplynula na newyorských US Open, dospeli k riešeniu nepokračovať trvalejším spôsobom. Informáciu priniesol web Tennis Net s odvolaním sa na svoje zdroje.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 25-ročná Lisická (nar. 22. septembra 1989 v Troisdorfe) figuruje na 24. priečke vo svetovom rebríčku WTA vo dvojhre, už bola aj na 12. mieste. Finalistka Wimbledonu 2013 Lisická minulý týždeň triumfovala na podujatí so štatútom International v Hongkongu. Ponúkla sa tým do pozornosti kapitánke Nemiek Barbare Rittnerovej v súvislosti s finále Pohára federácie 8. - 9. novembra v Prahe proti Češkám. 

 

Lisickú teraz na ázijskej šnúre sprevádza kouč Philipp Born zo štruktúr národného zväzu DTB, s ktorým absolvovala v Kolíne nad Rýnom časť prípravy na sezónu 2014. Do zázemia patrí aj priateľ hráčky, 36-ročný herec a moderátor Oliver Pocher. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona