Petržela sa po roku vrátil do Plzne

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 13:50 • 2 min
Petržela sa po roku vrátil do Plzne

PLZEŇ - Český futbalový šampión Viktoria Plzeň získal do kádra druhú posilu pred nadchádzajúcou sezónou. Do kádra "viktoriánov" sa po roku strávenom v nemeckom Augsburgu vracia stredopoliar Milan Petržela, podpísal kontrakt na tri roky.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi spokojný, že to vyšlo. Do Plzne som sa tešil, klub mi nesmierne chýbal," cituje spravodajský server iDnes.cz slová 30-ročného záložníka, ktorý sa aj vinou zranenia nedokázal presadiť v I. bundeslige. "Nemecko je v tejto chvíli za mnou. Negatívnu úlohu zohralo aj zranenie v nesprávnom čase, ale na to sa v žiadnom prípade nechcem vyhovárať. Nevyšlo to podľa predstáv, napriek tomu to bola veľká životná skúsenosť," vyhlásil Petržela.

"Získali sme hráča, ktorý má nesporné futbalové kvality i dostatok skúseností a my sme presvedčení o tom, že okamžite bude pre tím platnou posilou. Mal by zvýšiť kvalitu našej ofenzívy. Nepotrebuje žiadny čas na aklimatizáciu. Navyše, na návrat do Plzne sa skutočne tešil. Práve jeho nadštandardný vzťah ku klubu a maximálna túžba pomôcť hrala pri našich rokovaniach dôležitú úlohu," povedal generálny manažér dvojnásobného českého šampióna Adolf Šádek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona