Petržela po 5-miliónovom Petrohrade do 10-tisícového Vlašimu

NETKY.SK • 19 December 2013, 10:00 • 2 min
Petržela po 5-miliónovom Petrohrade do 10-tisícového Vlašimu

PRAHA - Český tréner Vlastimil Petržela bude koučom futbalistov druholigového klubu FC Graffin Vlašim. Šesťdesiatročný kormidelník v minulosti viedol Zenit v 5-miliónovom Petrohrade, teraz prichádza do 10-tisícového mestečka. Rodák z Prostějova medzičasom pôsobil v Olomouci, Netfči Baku, Žižkove a Michalovciach, kde skončil vlani v lete.

slovakia

left justify in out

"Dohodneme sa. Som už rok a pol bez trénovania a chýba mi to. Láka ma robiť s ľuďmi, ktorí sedia vo vedení," cituje Petrželu portál isport.blesk.cz. "V tejto chvíli to nebudem komentovať," povedal športový riaditeľ Miloslav Brožek o možnom angažovaní Petrželu ako nástupcu odvolaného Michala Horňáka. 

Vlašim po jesennej časti druhej najvyššej českej futbalovej súťaže 2013/2014 figuruje na 13. mieste v tabuľke len o jeden bod nad čiarou zostupu. "Jednoznačne záchrana," vytýčil hlavný cieľ Vlastimil Petržela, ktorý v minulosti trénoval aj v Slavii Praha, Liberci, Sparte Praha, Bohemians Praha a Mladej Boleslavi. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona