Petržalčania sa môžu od pondelka bezplatne právne poradiť

NETKY.SK • 1 September 2013, 13:10 • 2 min
Petržalčania sa môžu od pondelka bezplatne právne poradiť

BRATISLAVA - Bezplatnú právnu pomoc nájdu vždy v pondelok od 13:00 do 17:00 a v stredu od 9:00 do 12:00.

slovakia

left justify in out

Od pondelka 2. septembra bude na miestnom úrade v bratislavskej Petržalke opäť fungovať bezplatná právna poradňa. Informovala o tom oficiálna internetová stránka Petržalky.

Bezplatnú právnu pomoc nájdu Petržalčania v budove petržalského miestneho úradu na Kutlíkovej 17 v kancelárii na prízemí, a to vždy v pondelok od 13:00 do 17:00 a v stredu od 9:00 do 12:00. Právne rady bude poskytovať JUDr. Jarmila Doleželová, ktorá svoje služby ponúkla miestnemu úradu bez nároku na odmenu. Počas prvého roka fungovania petržalskej právnej poradne ju navštívilo takmer 650 klientov. "Veľmi často sa na mňa obracali ľudia aj v riešení pracovných vzťahov. Od posúdenia zmlúv, nevyplatenia mzdy zamestnávateľom až po ukončenie pracovného pomeru. Veľmi ma však mrzí, ak ľudia začnú riešiť veci neskoro. Toto sa týka najmä exekúcií, s ktorými sa na mňa ľudia najčastejšie obracali,“ povedala Doleželová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies