Petrus: Nad ponukou robiť hovorcu prezidenta som dlho uvažoval

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 17:54 • 2 min
Petrus: Nad ponukou robiť hovorcu prezidenta som dlho uvažoval

BRATISLAVA - Budúci hovorca nového prezidenta Andreja Kisku, novinár televízie JOJ Peter Petrus, ponuku na post hovorcu dlho zvažoval.

slovakia

left justify in out

"Ponuka prišla od pána prezidenta, najskôr od jeho tímu, neskôr som sa stretol aj s pánom Kiskom. Rozprávali sme sa o svojich predstavách, no a potom som sa relatívne dosť dlho rozhodoval," povedal pre agentúru SITA Petrus. V terajšej práci sa totiž podľa vlastných slov cíti veľmi dobre, či už ide o samotnú náplň alebo ľudí. Rozhodovanie o tom, či známe prostredie zmení za hovorcovskú neistotu, mu trvalo asi desať dní. "Odchádzať sa mi bude ťažko. Ale nakoniec sa to prevážilo na druhú stranu," vysvetlil.

 

Pokiaľ ide o prácu v prezidentskom paláci, spolu s hlavou štátu sa zhodli, že by ju mala charakterizovať ústretovosť, otvorenosť a vľúdnosť. "Chceme byť so všetkou dôstojnosťou otvorení k médiám a verejnosti v maximálne možnej miere. Budeme sa snažiť o normálnu, štandardnú komunikáciu," priblížil ciele svojej práce Petrus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies