Petrovi Pucherovi sa darí, chce hrať dlhšie ako legendárny Jágr

NETKY.SK • 22 Október 2015, 15:24 • 2 min
Petrovi Pucherovi sa darí, chce hrať dlhšie ako legendárny Jágr

ZNOJMO - Slovenský hokejový útočník Peter Pucher už síce má 41 rokov, no v nadnárodnej súťaži EBEL sa mu v tejto sezóne mimoriadne darí. Rodák z Prešova vo farbách Znojma v štrnástich dueloch zaznamenal sedemnásť kanadských bodov za 2 góly a 15 asistencií, v celej lige je v produktivite na druhom mieste za klubovým spoluhráčom Coltonom Yellowom Hornom.

slovakia

left justify in out

"Pokiaľ budem zdravý, prospešný pre tím a budem mať čo dať fanúšikom či mladým hráčom, tak by som chcel hrať dlhšie ako Jágr," povedal vicemajster sveta z Petrohradu 2000 v rozhovore pre portál hokej.cz.


Peter Pucher nedávno zaokrúhlil počet zápasov v najvyšších súťažiach v kariére na tisíc, postupne pridáva ďalšie štarty. "Je to celkom dosť zápasov, ale snáď ešte nejaké pridám. Spoluhráči mi občas hovoria, že som dedko, legenda či starec," priznal s úsmevom ostrieľaný center. Aj po štyridsiatke slovenský útočník dokáže držať krok so súpermi i spoluhráčmi v nadnárodnej súťaži. "Zatiaľ sa to dá. Všetko je o tréningu, zdraví a chuti hrať. Našťastie to všetko mám," pokračoval Peter Pucher. Český veterán Jaromír Jágr je stále platný v zámorskej NHL aj vo veku 43 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona