Petrič z HSV do Fulhamu zadarmo, teší sa na Craven Cottage

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 06:22 • 2 min
Petrič z HSV do Fulhamu zadarmo, teší sa na Craven Cottage

Petrič z HSV do Fulhamu zadarmo, teší sa na Craven Cottage - Futbal Skúsený chorvátsky futbalista Mladen Petrič prestúpil bez odstupného z bundesligového klubu HSV Hamburg do anglického FC Fulhamu. Tridsaťjedenročný útočník, ktorý sa nezmestil do šachovni

slovakia

left justify in out

img

Skúsený chorvátsky futbalista Mladen Petrič prestúpil bez odstupného z bundesligového klubu HSV Hamburg do anglického FC Fulhamu. Tridsaťjedenročný útočník, ktorý sa nezmestil do "šachovnicovej" nominácii pre EURO 2012, podpísal s londýnskym klubom zmluvu na jeden rok. 
      Počas štyroch sezón odohral Mladič za severonemecký tím takmer 100 súťažných zápasov, pričom v reprezentácii Chorvátska odohral doteraz 44 stretnutí. "Milujem anglickú Premier League a vždy to bola moja tajná túžba hrať tam. V drese Hamburgu som hral proti Fulhamu pred dvoma rokmi v Európskej lige. Bol to príjemný pocit aj vtedy hrať na štadióne Craven Cottage pred takým fantastickým publikom," povedal rodák z Brčka v Bosne a Hercegovine.
      Mladič počas svojej profesionálnej kariéry pôsobil vo viacerých zahraničných kluboch - vo Švajčiarsku hrával za FC Baden, Grasshopper Zürich, FC Bazilej a v Nemecku aj za Borussiu Dortmund.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies