Petre Millerovej nevedia uhádnuť vek

NETKY.SK • 3 Február 2015, 08:26 • 2 min
Petre Millerovej nevedia uhádnuť vek

BRATISLAVA - Slovenskej herečke Petre Millerovej mnohí hádajú o viac ako desať rokov menej.

slovakia

left justify in out

„Všetci si o mne myslia, že mám osemnásť. Keď sa dozvedia, že mám osemročné dieťa, tak mi to nikto neverí,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA 31-ročná rodáčka z Bratislavy. „Nedávno som spievala v reklame a normálne som nechápala, keď mi volal známy, že ’skoro som ťa nespoznal, si tam taká stará a seriózna’,“ zasmiala sa herečka. „Ľudia si totiž často myslia, že som len staršia sestra svojho syna,“ dodala.

 

Sympatická tmavovláska v súčasnosti nakrúca ďalšie diely úspešného seriálu Panelák. Na novú sériu sa podľa vlastných slov veľmi teší. „Teším sa, čo sa zasa bude diať. Už som sa v rámci seriálu so všelikým zaplietla, tak uvidíme, čo príde teraz. Mám takú vďačnú postavu, robím tam všetkým dobrú náladu,“ poznamenala Millerová, ktorá v seriáli stvárňuje vedúcu supermarketu Lenku. 

Okrem herectva a starostlivosti o syna Tea sa mladá matka venuje tiež príprave piknikov. „Ľudia si cezo mňa môžu objednať košíčky alebo naaranžovať piknik v prírode. Robím to aj pre firmy,“ predstavila svoj biznis. „A ešte som začala organizovať svadby,“ podotkla. V blízkej dobe si podľa vlastných slov zahrá tiež v nových dieloch seriálu Kolonáda. „Aj na to sa už veľmi teším,“ prezradila na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies