Petra Vlhová zaradí netradične do prípravy aj zjazd

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 09:59 • 2 min
Petra Vlhová zaradí netradične do prípravy aj zjazd

BRATISLAVA - Úspešná slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová po účasti na pretekoch 6. kola medzinárodných majstrovstiev Slovenska v endure a country cross v Žaškove a absolvovaní bežeckých pretekov Night Run na 5 km v Liptovskom Mikuláši sa od budúceho pondelka bude pripravovať na novú sezónu vo Švajčiarsku. Do tréningu tam zaradí aj zjazd.

slovakia

left justify in out

"Určite nepôjdem zjazd nasledujúcu zimu vo Svetovom pohári, nejaké preteky v super-G ale asi absolvujem. Zjazd je však spolu so slalomom súčasť kombinácie a v tej chcem uspieť na olympiáde v Pjongčangu. Preto ho musím už teraz trénovať. Zároveň to znamená, že už zo mňa nebude lyžiarka iba pre točivé disciplíny," uviedla Vlhová. Najprv sa bude pripravovať v spoločnosti Švajčiarok, neskôr Švédok. Tréningy sa uskutočnia v Zermatte a potom v Saas-Fee.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies