Petra Vlhová začala prípravu na novú sezónu v Jasnej. O nových členoch tímu zatiaľ nechce hovoriť

NETKY.SK • 22 Apríl 2021, 16:12 • 2 min
Petra Vlhová začala prípravu na novú sezónu v Jasnej. O nových členoch tímu zatiaľ nechce hovoriť

BANSKÁ BYSTRICA - Slovenská zjazdárka Petra Vlhová začala prípravu na novú sezónu netradične v domácich podmienkach v Jasnej.

slovakia

left justify in out

Víťazka Svetového pohára 2020/2021 povedala, že v Jasnej je viac snehu ako zvyčajne o tomto čase, preto sa to rozhodla využiť a po niekoľko týždňovej prestávke začala zľahka trénovať.

 

Ocitne sa Petrina podobizeň v športovej hale?

"Mám za sebou prvý deň na snehu. A pridám aj kondičný tréning, aby som nabehla v príprave na ďalšiu sezónu. Dám do toho maximum ako minulý rok,“ povedala naša Liptáčka. 

V športovej hale Dukly Banská Bystrica si od riaditeľa VŠC Dukla Romana Benčíka prevzala kyticu a ocenenie za víťazstvo v ankete o najúspešnejšieho športovca rezortu Ministerstva obrany SR za rok 2020.

 

Podľa riaditeľa slovenskej super lyžiarke chýba už len krôčik k tomu, aby sa jej podobizeň ocitla medzi inými úspešnými športovcami v športovej hale. "Verím, že tento alebo budúci rok sa to podarí,“ uviedol Benčík. Reagoval tak na zimnú olympiádu v Číne.

 

Mená nových členov realizačného tímu neprezradila
Aktuálne sa v súvislosti s Vlhovou veľa hovorí o nových členoch jej realizačného tímu. Keďže po piatich rokoch ukončila spoluprácu s Liviom Magonim, potrebuje adekvátnu náhradu na post hlavného trénera.

 

A okrem toho sa špekuluje aj o novom mene na pozícii servismana. Zloženie nového realizačného tímu však odmietla zjazdárka komentovať s tým, že sa verejnosť všetko včas dozvie. "V pravý čas sa všetci dozvedia, ako budeme ďalej pokračovať,“ uzavrela Vlhová.

 

Prečítajte si tiež: Spolupráca Petry Vlhovej medzi Liviom Magonim skončila. Vlhová mu ďakuje



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies