Petra Svoboda by prácu moderátorky za nič nemenila, v televízii je spokojná

NETKY.SK • 9 Február 2016, 10:58 • 2 min
Petra Svoboda by prácu moderátorky za nič nemenila, v televízii je spokojná

PRAHA - Česká moderátorka Petra Svoboda by sa svojej profesie len tak nevzdala. Moderovanie ju totiž podľa vlastných slov nadovšetko napĺňa.

slovakia

left justify in out

„Veľa dievčat a dám túži stať sa moderátorkou, speváčkou či herečkou. Ku mne to prišlo vďaka tomu, že som niekoľko rokov pracovala ako redaktorka, potom som cestovala a neskôr som sa do médií opäť vrátila a cez pomerne dlhý konkurz som sa dostala no Novy,“ priblížila v rozhovore pre agentúru SITA svoju cestu.


Herectvo, ktoré v ostatných dňoch okúsila, je pre ňu vraj len čerešničkou na torte. „Musím priznať, že účinkovaniu vo filme som sa nebránila a som strašne rada, že som si mohla vďaka Decibelom lásky rozšíriť aj tento obzor, ale som v prvom rade moderátorka, to ma živí a napĺňa. V televízii som spokojná, takže herectvo je pre mňa skôr také chvíľkové odskočenie si. Som rada, že mi to nadriadení v televízii dovolili, pretože to nebola samozrejmosť,“ poznamenala Svoboda.


K tvorbe Michala Davida, s ktorým sa pri nakrúcaní nového hudobného filmu Decibely lásky stretla, mala moderátorka podľa vlastných slov odjakživa veľmi blízko. „Ja som ešte tá generácia, ktorá na ňom naozaj vyrastala a jeho pesničky mám veľmi rada. Michal David sa bežne hrával na diskotékach a počúvali sme ho aj doma, takže jeho meno sa mi úzko spája s detstvom. A veľmi ma teší, že sa jeho pesničky počúvajú dodnes,“ dodala moderátorka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies