Petra Sagana podporí v Dubaji aj brat Juraj

NETKY.SK • 2 Február 2014, 09:05 • 2 min
Petra Sagana podporí v Dubaji aj brat Juraj

MILÁNO - V tíme Cannondale na preteky Okolo Dubaja sú obaja Saganovci.

slovakia

left justify in out

Slovenského cyklistu Petra Sagana bude na ceste za prvým tohtoročným úspechom podporovať na pretekoch Okolo Dubaja v drese tímu Cannondale aj jeho brat Juraj. V družstve sú aj Damiano Caruso, Marco Marcato, Ted King, Daniele Ratto, Maciej Bodnar a Fabio Sabatini, ktorý sa vracia po päťmesačnej rehabilitácii po páde na US Pro Challenge. Na Petra Sagana čakajú na premiérových pretekoch v Dubaji od 5. do 8. februára v koncovkách súperi ako Mark Cavendish, Marcel Kittel či Thor Hushovd. Preteky by mali vyhovovať predovšetkým šprintérom.

"Preteky Tour de San Luis boli pre mňa pozitívnym štartovým bodom do sezóny. Zo dňa na deň som sa cítil lepšie a lepšie. To je dôležité v úvode sezóny. Na Okolo Dubaja na nás čakajú vzrušujúce etapy. Okolo seba mám silný tím,“ uviedol v tlačovej správe Cannondale 24-ročný slovenský cyklista. Sagan by mal po Dubaji absolvovať aj preteky Okolo Ománu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies