Petra Čecha zrejme čaká operácia ramena

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 21:08 • 2 min
Petra Čecha zrejme čaká operácia ramena

PRAHA - Futbalový brankár Petr Čech absolvuje v najbližších dňoch operáciu pravého ramena, ktoré si poškodil pred dvoma týždňami v prvom z dvojice semifinálových zápasov Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Skúsený český gólman v odvete na Stamford Bridge už nenastúpil v bránke Chelsey a londýnsky tím napokon nepostúpil cez Atlético Madrid do finále. Podľa serveru idnes.cz čaká čoskoro 32-ročného Čecha chirurgický zákrok, potom niekoľkotýždňová liečba a neskôr boj o pozíciu brankárskej jednotky v londýnskom tíme pravdepodobne s Thibautom Courtoisom.

 

"Vzhľadom na potrebnú rekonvalescenciu Čech nestihne začiatok budúceho súťažného ročníka. Prvým brankárom Chelsea v novej sezóne by teda mal byť Courtois, ktorý by sa mal vrátiť z hosťovania v Atléticu Madrid," napísal server telegraph.co.uk. Informácia o chystanej operácii Petra Čecha zatiaľ nebola potvrdená priamo zo zázemia Chelsey. Čech pôsobí v londýnskom veľkoklube už desať sezón a počas nich bol stálou jednotkou medzi žrďami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona