Petr Ton nečakane opúšťa Kometu Brno

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 12:29 • 2 min
Petr Ton nečakane opúšťa Kometu Brno

BRNO - Prekvapujúci krok urobilo vedenie klubu najvyššej českej hokejovej súťaže Kometa Brno iba deň pred koncom základnej časti extraligy.

slovakia

left justify in out

Ukončilo totiž spoluprácu so skúseným útočníkom Petrom Tonom. V aktuálnej sezóne odohral 42-ročný hokejista za Kometu iba 19 duelov s bilanciou 6 gólov a 5 asistencií. "V stredu som dlho hovoril s Petrom nielen o utorkovom súboji v Pardubiciach, ale aj o mojich ďalších predstavách a budúcnosti Komety. Napokon sme sa dohodli na ukončení spolupráce," povedal majiteľ klubu a zároveň hlavný kouč Libor Zábranský.


Petr Ton prišiel do Komety v lete 2014, predtým patril dlhé roky medzi opory Sparty Praha. Zahral si aj vo fínskej najvyššej súťaži, seniorskú kariéru rozbiehal v Kladne. Komete sa podarilo v aktuálnej sezóne postúpiť do predkola play-off, no o postup bude bojovať už bez Tona. "Na Kometu budem spomínať iba v dobrom," dodal Ton.
Správu priniesol oficiálny web Komety Brno.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona