Petr Kramný, ktorý v Egypte prišiel o manželku a dcéru: Nečakaný návrat domov!

NETKY.SK • 31 Október 2013, 11:18 • 2 min
Petr Kramný, ktorý v Egypte prišiel o manželku a dcéru: Nečakaný návrat domov!

PRAHA - Petr Kramný, ktorého manželka a dcéra v júli zomreli v Egypte, sa dnes ráno vrátil do Českej republiky. Potvrdila to cestovná kancelária, s ktorou bol v egyptskom letovisku Hurghada, informoval spravodajský portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Kramného manželka a dcéra zomreli v Egypte na otravu. "Dostali sme od českého zastupiteľstva žiadosť, či môžeme zabezpečiť let pre pána Kramného. Odletel dnes ráno," povedal pre iDNES.cz Martin Slaný, hovorca cestovnej kancelárie Blue Style, s ktorou bol Kramný v Egypte. "Dostal povolenie odletieť, viac neviem," dodal Slaný.

Hovorkyňa českého ministerstva zahraničných vecí Johana Grohová tiež potvrdila, že Kramný nadránom odletel z Egypta do Českej republiky. Podľa jej slov mu v stredu egyptská prokuratúra zrušila zákaz vycestovania. Prípad ešte nie je uzavretý, ministerstvo nemá žiadne informácie o výsledkoch vyšetrovania, dodala Grohová. O okolnostiach odchodu Kramného z Egypta nechce české veľvyslanectvo hovoriť. "Na základe dohody všetky informácie poskytuje náš tlačový odbor v Prahe," uviedol veľvyslanec v Káhire Jakub Karfík.

Egyptské úrady zadržiavali Kramného vzhľadom na podozrivú smrť jeho manželky a osemročnej dcéry. Na konci júla ich našli mŕtve za zvláštnych okolností v hotelovej izbe, v ktorej sa rodina počas dovolenky ubytovala. Bez známok života ich našiel práve manžel, ktorého následne hospitalizovali v nemocnici, pripomenul web iDNES.cz.

"Vravím, nech sa (na posteli) kúsok posunie, že mám málo miesta. Chytím ju za ruku a ona bola úplne celá ľadová," opísal vtedy Kramný situáciu Českej televízii. "Nedokážem si vysvetliť, akým spôsobom sa to mohlo stať," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies