Petr Čech zvažuje odchod zo Stamford Bridge

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:55 • 2 min
Petr Čech zvažuje odchod zo Stamford Bridge

LONDÝN - Brankár Petr Čech zvažuje svoj odchod z Chelsea počas letnej prestávky, keďže nechce byť len náhradníkom mladého Thibauta Courtoisa aj v ďalšej sezóne.

slovakia

left justify in out

Zdroj blízky českému hráčovi pre BBC potvrdil, že 32-ročný brankár chce naďalej pôsobiť vo futbale na najvyššej úrovni. Čech oblieka dres Chelsea už od roku 2004, avšak v tejto sezóne nastúpil v základnej jedenástke iba v 14 zápasoch.

"S Thibautom to klape. Myslím si však, že to takto môže fungovať iba jednu sezónu," povedal Čech pre iDnes. "Nechcem ďalšiu sezónu, ako bola táto."

 


Ďalej brankár dodal: "Stále mám zmluvu na jednu sezónu, takže všetko záleží od Chelsea. Nie je to v mojich rukách. Pochopiteľne však chcem hrať."
 

Počas svojej kariéry získal mnoho trofejí, medzi ktorými sú tri majstrovské tituly, štyri triumfy v FA Cupe, tri v Ligovom pohári a po jednom majstrovskom titule v Lige majstrov a Európskej lige.


Čech je v súčasnej dobe s českou reprezentáciou ajeho meno je spájané s prestupom do Arsenalu a Liverpoolu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies