Petr Čech sa rozhodol investovať do cyklistiky

NETKY.SK • 4 Október 2014, 12:34 • 2 min
Petr Čech sa rozhodol investovať do cyklistiky

PRAHA - Český futbalový brankár Petr Čech už myslí na obdobie po skončení kariéry. Tridsaťdvaročná momentálne dvojka v Chelsea sa rozhodol investovať do športu, od Romana Čermáka a Tomáša Hykla odkúpi spoločnosť ČS MTB Team.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na denník E15 o tom informuje web sport.cz. Firma má obrat 40 miliónov českých korún ročne, zaoberá sa teambuildingovými činnosťami, športovým marketingom, organizáciou športových aktivít a pretekov predovšetkým v horskej cyklistike. Na podujatiach seriálu "Kolo pro život" štartuje ročne približne 20-tisíc pretekárov. 

 

"Petr Čech sa rozhodol investovať do športových projektov ČS MTB Teamu s cieľom rozvinúť ich do väčšej šírky a pritiahnuť k športu ešte viac rodín vrátane detí od najnižšieho veku. Projekty považuje za mimoriadny športovo-spoločenský počin a mieni sa viac angažovať v ich rozvoji aj osobne," píše sa na webe ČS MTB Teamu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies