Peterson po obvinení z náslia na dieťati vyradili zo zostavy

NETKY.SK • 13 September 2014, 13:44 • 2 min
Peterson po obvinení z náslia na dieťati vyradili zo zostavy

HOUSTON - Liga amerického futbalu (NFL) má na svojom konte ďalší škandál ohľadne násilného správania sa jedného z jej hráčov.

slovakia

left justify in out

Iba niekoľko dní potom, ako sa na verejnosť dostala videonahrávka, na ktorej hviezda tímu Baltimore Ravens Ray Rice udrel svoju priateľkou takou silou, že upadla do bezvedomia, informovali v sobotu americké médiá o zatknutí Adriana Petersona.
      

Elitný running back tímu Minnesota Vikings v apríli zbil svojho štvorročného syna tak, že po "výprasku" palicou museli chlapca ošetriť lekári. Prokuratúra v texaskom Houstone obvinila šesťnásobného účastníka exhibičných zápasov Pro Bowl a bývalého najužitočnejšieho hráča súťaže (MVP) z násilia na dieťati a začiatkom týždňa na neho vydali zatykač. Peterson sa rozhodol s políciou spolupracovať, v sobotu odletel do Texasu a sám sa odovzdal do rúk mužov zákona. Po zaplatení kaucie 15.000 dolárov ho prepustili na slobodu, dátum súdneho pojednávania určili na november.
      

Minnesotskí vikingovia následne podali vyhlásenie, že Petersona vyradili zo zostavy na nedeľňajší zápas proti New England Patriots. "V súčasnosti zbierame informácie o celej záležitosti a po preštudovaní všetkých materiálov rozhodneme o hráčovej budúcnosti v našom tíme," uviedla Minnesota v oficiálnom stanovisku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies