Peter Velits po operácii už jazdí na bicykli

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 09:02 • 2 min
Peter Velits po operácii už jazdí na bicykli

PÚCHOV - Cyklista Peter Velits sa zotavil po operácii artérie ľavej nohy a začal s tréningom. Zatiaľ nie je v plnej záťaži a jazdí len opatrne. Prvé preteky v profesionálnom pelotóne po vyliečení sa by mal absolvovať podľa plánov začiatkom júla na Okolo Rakúska.

slovakia

left justify in out

"Lekári mi povolili jazdiť na bicykli. Zatiaľ absolvujem len 30-minútové tréningy, troj až štvorhodinové jazdy by mi ešte neprospeli," uviedol pre večerné športové spravodajstvo TV Joj Peter Velits. Člen tímu BMC Racing sa zákroku podrobil 2. apríla v Londýne, pre zdravotné komplikácie musí vynechať jarnú časť sezóny a nepôjde ani na Tour de France. Pri operačnom zákroku mu lekári upravili artériu. Už po odstúpení z marcových pretekov Paríž - Nice hovoril, že po zákroku sa najskôr posadí na bicykel po šiestich týždňoch. Nič sa na tom nemení ani počas rekonvalescencie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies