Peter Velits na Paríž - Nice, lídrom BMC Van Garderen

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 10:58 • 2 min
Peter Velits na Paríž - Nice, lídrom BMC Van Garderen

PARÍŽ - Slovák Peter Velits sa ocitol v zostave tímu BMC Racing pre etapové preteky Paríž - Nice, ktoré odštartujú v nedeľu 8. marca prológom v Maurepas. Líder zoskupenia Tejay van Garderen bude mať na francúzskych cestách k dispozícii aj víťaza Tour Down Under a nového držiteľa svetového rekordu v hodinovke Rohana Dennisa či majstra sveta z roku 2012 Phillipa Gilberta.

slovakia

left justify in out

BMC nominovalo tiež Silvana Dilliera, Bena Hermansa, Amaëla Moinarda a Michaela Schära. Preteky slnka, ako Paríž - Nice prezývajú, sú prvým európskym podujatím v kalendári WorldTour 2015.

 

Peter Velits sa naposledy predstavil na februárových pretekoch Okolo Ománu, na ktorých Van Garderen obsadil v celkovom poradí druhé miesto. Američan musel vlani pre chorobu z Paríž - Nice odstúpiť počas druhého dňa, tím BMC následne začal jazdiť pre Velitsa, ktorý napokon skončil deviaty. Pred dvoma rokmi bol 30-ročný Púchovčan desiaty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies