Peter Smrek nastúpil prvý raz po takmer štyroch rokoch

NETKY.SK • 28 September 2013, 11:07 • 2 min
Peter Smrek nastúpil prvý raz po takmer štyroch rokoch

NITRA - Významnou sprievodnou udalosťou piatkového zápasu Nitra - Martin (7:0) v 5. kole hokejovej Tipsport extraligy bol návrat obrancu hostí Petra Smreka na súťažný ľad po takmer štyroch rokoch zdravotnej odmlky. Majster sveta z roku 2002 sa pôvodne mal objaviť nazad v akcii už v auguste, ale zranil si zápästie.

slovakia

left justify in out

"Mal som ho narazené, ale najmä išlo o to, aby som sa dobre pripravil na zápasovú záťaž. Preto som si zobral na prípravu pred sezónou trochu viac času. V kolenách momentálne nie je žiadny hendikep. Necítim sa úplne optimálne, ale dúfam, že sa s tým bude dať hrať," povedal 34-ročný rodák z Martina pre internetovú stránku MHC Mountfield. 

Bývalý hráč St. Louis Blues, New Yorku Rangers či Severstaľu Čerepovec má za sebou viaceré operácie spomenutých kolien, pre ktoré musel v sezóne 2009/2010 prerušiť kariéru. V zámorskej profilige absolvoval celkovo 29 duelov s bilanciou jeden gól a tri asistencie. Počas výluky v NHL 2004/2005 sa vrátil do Európy, hral za Wolfsburg, Moru, Frankfurt či Plzeň. Do piatka posledný zápas odohral 13. decembra 2009 proti CSKA Moskva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies