Peter Sivák na skúšku do Abbotsfordu v AHL

NETKY.SK • 23 September 2013, 12:21 • 2 min
Peter Sivák na skúšku do Abbotsfordu v AHL

ABBOTSFORD - Slovenského hokejového útočníka Petra Siváka čaká skúška v klube zámorskej AHL Abbotsford Heat. Informuje o tom oficiálny portál oursportscentral.com.

slovakia

left justify in out

Abbottsford je farmou tímu NHL Calgary Flames. Iba pred niekoľkými dňami sa Sivák dohodol na spolupráci s klubom ECHL Alaska Aces. Tridsaťjedenročný krídelník hral v minulej sezóne v rovnakej súťaži za San Francisco Bulls a deväť duelov absolvoval aj vo farmárskej AHL v tíme Worcester Sharks.

Rodák z Chebu odišiel do zámoria v lete 2012 z rodinných dôvodov, keďže jeho životná partnerka pracovala ako lekárka v miestnej nemocnici. Na Slovensku naposledy hráč Žiliny je držiteľom rekordu slovenskej extraligy, 18. januára 2012 dosiahol v zápase proti Popradu gól už v piatej sekunde duelu a vyrovnal tým svetové maximum. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies