Peter Sagan zažil v Katare aj púštnu búrku

NETKY.SK • 10 Február 2015, 07:31 • 2 min
Peter Sagan zažil v Katare aj púštnu búrku

AL KHOR - Cyklisti počas pondelkovej druhej etapy pretekov Okolo Kataru, ktorá merala 194,5 km a išla sa vo vetre z Al Wakry do Al Khor Corniche, sa museli vyrovnať s náročnými podmienkami.

slovakia

left justify in out

"Zažili sme pieskovú búrku, pre mňa osobne bola prvá. Celkom to však išlo," popísal netradičnú situáciu slovenský cyklista Peter Sagan, ktorý v etape finišoval na 4. mieste. Rovnakú priečku obsadil aj v nedeľňajšej úvodnej etape. V celkovom poradí patrí jazdcovi tímu Tinkoff-Saxo 7. priečka.

"Čakal sa náročný deň a očakávania sa naplnili. Veľká časť etapy sa išlo s vetrom i bočným vetrom. Pre všetkých to bolo náročné, lebo sa nedalo schovať za iných. Vietor sa dosť točil. Od štartu sa pelotón trhal, do cieľa sme prišli menšia skupina. Myslím si, že to bol dobrý deň pre mňa i celý tím Tinkoff-Saxo. Už sa teším na utorňajšiu časovku, ktorá bude veľmi dôležitá," uviedol prostredníctvom mediálneho manažéra Jozefa Korbela Peter Sagan. 

 

Dvadsaťpäťročný Žilinčan mal ešte v nedeľu nepríjemný pád, do ktorého sa zapojil aj Tom Boonen. Obaja pokračujú v pretekoch. "Po páde som hádam v pohode, ešte sa musím doliečiť. Bude to dobré. Dôležité je, že sa mi nič vážnejšie nestalo," doplnil Peter Sagan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona