Peter Sagan v plnom zaťažení pred Vueltou

NETKY.SK • 18 August 2014, 19:11 • 2 min
Peter Sagan v plnom zaťažení pred Vueltou

LIGNANO - Slovenský cyklista Peter Sagan pokračuje v príprave na preteky Vuelta a Espaňa v talianskom Livigne.

slovakia

left justify in out

Úradujúci Športovec roka na Slovensku zverejnil na svojom profile na Facebooku fotky scenérie talianskych hôr. "Horské stredisko Livigno je nádherné aj v lete. Dobre som si zatrénoval a nabral trochu kondície pred blížiacou sa Vueltou," uviedol P. Sagan na spomenutej sociálnej sieti.

 

Jazdec tímu Cannondale po Tour de France, kde tretí raz v rade triumfoval v súťaži o zelený dres, absolvoval ešte podujatie WorldTour Clásica San Sebastián, z ktorého 80 km pred cieľom odstúpil, a potom si doprial párdňovú dovolenku. Okrem Sagana sa na španielskych cestách predstaví aj ďalší slovenský cyklista Martin Velits zo zoskupenia Omega Pharma - Quick-Step. 

 

Záverečné tohtoročné podujatie Grand Tour Vuelta a Espaňa odštartuje v sobotu 23. augusta tímovou časovkou v Jereze de la Frontera. V programe má päť rovinatých a trinásť kopcovitých etáp, jednu tímovú a dve individuálne časovky. Vuelta vyvrcholí v nedeľu 14. septembra časovkou jednotlivcov na 9,7 km v pútnickom Santiagu de Compostela. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona