Peter Sabaka nechce peniaze od Milana Mazureka. Dal mu iný návrh

NETKY.SK • 12 Január 2022, 16:15 • 2 min
Peter Sabaka nechce peniaze od Milana Mazureka. Dal mu iný návrh

BRATISLAVA - Súd nedávno rozhodol, aby Milan Mazurek zaplatil odborníkovi 20 000 eur za ohováranie vo videu, ktoré súviselo s pandémiou. Politik zo strany Republika má teraz možnosť spraviť dobrú vec. Ako bude reagovať?

slovakia

left justify in out

Známy infektológ na sociálnej sieti vyzval Mazureka, aby finančne podporil slovenské zdravotníctvo.  „Týmto preto verejne navrhujem poslancovi Bc. Mazurekovi, aby sumu 20 000 eur dobrovoľne daroval ktorejkoľvek nemocnici na Slovensku, v ktorej sa liečia pacienti s COVID-19. V prípade, ak tak pán poslanec Bc. Mazurek spraví, verejne sľubujem, že peniaze, ktoré mi súd priznal, nebudem od neho vymáhať,“ napísal.

 

img

 

Sabaka zároveň priznal, že to nie je malá suma, a preto politikovi navrhol, aby si ju rozdelil na splátky.„Rozumiem tomu, že sa jedná o veľkú čiastku. Uvedenú sumu preto môže pán poslanec Bc. Mazurek darovať v 10-tich splátkach po 2 000 eur. Výška platu poslanca spolu s paušálnymi náhradami je takmer 5 000 eur, a preto si myslím, že darovanie daru rozloženého do takýchto primeraných splátok neohrozí sociálny štandard pána poslanca Bc. Mazureka," vyjadril sa. 

 

Prečítajte si tiež: Sabaka denne bojuje o životy pacientov s Covid-19. Hovorí, že z hrobárovej lopaty vzali mnohých

 

Opäť verejne prisľúbil, že ak poslanec začne od budúceho mesiaca posielať peniaze a bude tak robiť až do vyplatenia plnej sumy, nebude od neho vymáhať odškodné. „Pán poslanec Bc. Mazurek verejne vyhlásil, že v politike nie je pre peniaze, a preto verím, že využije túto príležitosť a podporí slovenské zdravotníctvo,“ uzavrel. 

 

 

K téme: Mazurek to riadne prehnal. Musí zaplatiť Sabakovi takúto sumu!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies