Peter Pucher odmietol v Znojme post asistenta trénera, chce ešte hrať

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 16:06 • 2 min
Peter Pucher odmietol v Znojme post asistenta trénera, chce ešte hrať

ZNOJMO - Slovenský hokejový útočník Peter Pucher odmietol pozíciu asistenta trénera českého účastníka nadnárodnej ligy EBEL Orli Znojmo. Referuje o tom oficiálny web klubu. Na tento post napokon prijali Tomáša Jakeša, ktorý bude pomáhať Romanovi Šimíčkovi. Peter Pucher ešte chce pokračovať v športovej kariére, v Česku sa dohodol na spolupráci s treťoligovými Moravskými Budějoviciami.

slovakia

left justify in out

Prešovský rodák strávil dovedna štrnásť sezón v Znojme, vrátane ostatných šiestich. Skúsený útočník prihliadal pri svojom rozhodovaní aj na mimošportové faktory. Peter Pucher prišiel do Znojma v roku 1999 a v jeho drese odohral osem extraligových sezón, ďalších šesť súťažných ročníkov bolo v nadnárodnej súťaži EBEL (2011-2017). Medzičasom pobudol v Pardubiciach, Brne a Zvolene.

 

Hokejová znojemská vizitka dvojnásobného medailistu z majstrovstiev sveta (zlato 2002, striebro 2000) vzbudzuje obdiv. V 753 zápasoch strelil 200 gólov a pridal 416 asistencií. Mladší z bratov Pucherovcov hrával na Slovensku okrem Prešova, Popradu a spomenutého Zvolena aj v Košiciach, s ktorými sa v sezóne 1998/1999 tešil z majstrovského titulu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies