Peter Privara sa opätovne stal prezidentom zväzu cyklistov

NETKY.SK • 22 Január 2018, 12:28 • 2 min
Peter Privara sa opätovne stal prezidentom zväzu cyklistov

Banská Bystrica – Delegáti konferencie Slovenského zväzu cyklistiky (SZC) zvolili v nedeľu v Banskej Bystrici za prezidenta zväzu opäť Petra Privaru. Vo verejnej voľbe získal nadpolovičnú väčšinu hlasov v prvom kole. Z celkového počtu 90 hlasov to bolo 77. Druhý skončil Rastislav Zoller s jedenástimi hlasmi, tretí Tomáš Legnavský s dvoma hlasmi.

slovakia

left justify in out

Pôvodne kandidovalo na tento post šesť ľudí, traja sa však počas priebehu konferencie vzdali a podporili jednotlivých protikandidátov. Po zverejnení výsledku Peter Privara vyhlásil: "Chcem poďakovať delegátom za dôveru. Pevne verím, že turbulencie sa vo vnútri nášho zväzu upokoja a budeme pracovať v pozitívnej atmosfére. Problémy chceme riešiť vecne a nie cez médiá a sociálne siete. Verím, že cyklistika na Slovensku bude napredovať. Netvrdím, že som neurobil v poslednom období nejaké chyby, ale kto pracuje, tak ich aj robí. Všetci delegáti a kluby majú ku mne dvere otvorené."

 

Peter Privara sa stal staronovým prezidentom Slovenského zväzu cyklistiky na ďalších päť rokov. Delegáti si volili aj nového kontrolóra SZC. Stal sa ním Ladislav Dobrovolný.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies