Peter po šiestej ráno nafúkal 1,35 promile

NETKY.SK • 5 November 2014, 11:41 • 2 min
Peter po šiestej ráno nafúkal 1,35 promile

BRATISLAVA/TRENČÍN – Viacerých vodičov pod vplyvom alkoholu odhalila polícia v Trenčíne. Dnes ráno o štvrť na sedem zastavili na Bratislavskej ulici v Trenčíne 41-ročného Petra na Renaulte. V dychu mal 1,35 promile, pri opakovanej skúške 1,31.

slovakia

left justify in out

1,08 promile nafúkal 54-ročný Anton z Trenčína, ktorého zastavili na Forde Fusion v utorok podvečer na Lipovej ulici. Opakovaná dychová skúška po dvadsiatich minútach ukázala rovnakú hodnotu. 

 

47-ročného Petra z Považskej Bystrice na Škode Octavii kontrolovali v pondelok v noci v Trenčíne pri štadióne. Nafúkal 1,83 promile, po dvadsiatich minútach 1,69 promile alkoholu. Ako informovala hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Elena Antalová, všetci skončili v policajnej cele, za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky im hrozí ročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona