Peter Petráš sa dohodol s Nitrou

NETKY.SK • 19 Január 2015, 16:12 • 2 min
Peter Petráš sa dohodol s Nitrou

NITRA - Peter Petráš bude vo futbalovej kariére pokračovať v FC Nitra. S účastníkom druhej najvyššej slovenskej súťaže sa dohodol na zmluve na jeden a pol roka.

slovakia

left justify in out

Pod Zoborom v súčasnosti koučuje Michal Hipp, ktorý sa s 35-ročným Petrášom stretne už vo štvrtom klube. "Oslovil ma Michal Hipp, ktorého poznám už z pôsobenia v Petržalke, Slovane i Rusku. O odchode zo Serede, kde som bol prakticky doma, som veľmi nerozmýšľal, ale Nitra má predsa vyššie ambície. Dohodli sme sa rýchlo," povedal podľa portálu nitra.sme.sk k zmene dresu rodák z Vinohradov nad Váhom pri Seredi.

 

V najvyššej domácej súťaži hájil farby Interu, Petržalky, Slovana či Prešova. V zahraničí hral za Saturn Ramenskoje v Rusku. Na jeseň pôsobil v Seredi. Tridsaťpäťročný defenzívny stredopoliar bude v Nitre najstarším hráčom. "Zdravotne i kondične sa cítim dobre, trúfam si odovzdať moje skúsenosti v prospech nitrianskeho futbalu," pokračoval pre nitra.sme.sk deväťnásobný slovenský reprezentant. 

 

Bude to už jeho druhá anabáza pod Zoborom. "V Nitre som bol v doraste do 15 i 17 rokov, no utrpel som vážnu zlomeninu nohy, ktorá načas ukončila moju kariéru. Musel som začínať od nuly doma vo Vinohradoch," dodal Peter Petráš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies